River Insight is live!

Nortek is er trots op River Insight te lanceren – onze complete Debietdata As A Service-oplossing (DAAS) die uw volledige waterstroombeheerprocessen eenvoudig en effectief ondersteunt.

River Insight, de nieuwe debietdata-oplossing van Nortek, is op 1 juni 2022 officieel gelanceerd op de Nederlandse markt. Vanwege de toenemende vraag naar toegankelijke en betrouwbare debietdata heeft Nortek in deze applicatie meetexpertise en sensortechnologie gecombineerd met eenvoudige software. Zo bieden we iedereen die watervoorraden moet beheren een robuuste oplossing.

Processen voor afvoergegevens verbeteren

Een goed begin is het halve werk. Na vier jaar productonderzoek, praktijktests in Noorwegen en door klanten geleide samenwerkingsprojecten, is River Insight klaar om waterschappen te ondersteunen bij het verzamelen van duurzame debietgegevens.

Duurzaamheid voorop

River Insight maakt stromingsmetingen effectiever en duurzamer. De alles-in-één oplossing, die zorgt voor uw debietmetingen, beheer, onderhoud en gegevensverwerking, helpt waterschappen snel en eenvoudig inzicht te krijgen in de meest geschikte waterbalans.

We gebruiken zelfvoorzienende, slimme, mobiele debietmeters die gemaakt zijn van herbruikbare materialen. River Insight is ontworpen met het oog op betrouwbaarheid en gebruikt de beste combinatie van sensoren om ervoor te zorgen dat verzamelde watergegevens van de hoogste kwaliteit zijn, terwijl gegevensbeveiliging en gemakkelijke toegang tot gegevens in evenwicht zijn.